Seikkailutaide: Seikkailupolku

Hei sinä ihana seikkailutaiteilija!

Me Lasten kulttuurikeskus Aurorassa kumppanimme Seikkailutaidekoulun kanssa ajattelimme houkutella sinut seikkailemaan luontoon ja sukeltamaan hyvänmielen maailmaan luovien tehtävien avulla. Yhteistyömme tuloksena löydät tältä sivulta 8 vinkkiä erilaisiin leikkeihin ja elämyksiin. Me auroralaiset ja Seikkailutaidekoulun Verna ja Satu toivomme, että koet ilon ja hauskuuden hetkiä vinkkien avulla! Ota aikuista kädestä kiinni ja sukeltakaa yhdessä maailmaan, jossa kaikki on mahdollista.

Ilahduta muitakin ja jaa hetkesi, #auroranseikkailutaidevinkit!

Seikkailutaide: Seikkailupolku

Kiinnostaako seikkailu? Tee itse oma seikkailupolku läheiseen lempipaikkaasi!

Lasten kulttuurikeskus Auroran pihamaalta löytyy monenlaista tutkittavaa seikkailuretkille. Oletko jo tutkinut keijujen ja satuhahmojen seikkailupolut?

Voit tehdä myös oman seikkailupolkusi esimerkiksi omalle kotipihallesi tai kotisi lähellä olevaan metsään tai puistoon.

Valitse 5-10 pistettä seikkailupolullenne. Pisteet voivat olla luontokohteita, hienon muotoisia kiviä tai parhaita kiipeilypuita tai muita leikkipaikkoja. Pisteillä voit kertoa alueesta jotain sellaista, mitä muut eivät tiedä: vaikka niin että tässä pisteessä kasvaa syksyllä sieniä, tai tähän tulee keväällä hienoimmat purot. Merkitse pisteet karttaan, jonka voi piirtää itse tai tulostaa vaikkapa netistä. Piirrä niiden välille polku ja kirjoittakaa erilliselle paperille tietoa polun pisteistä.

Lähetä seikkailupolkusi muille fiilisteltäväksi nojatuoliseikkailuille, tai tehkää esimerkiksi perheen kesken jokainen oma polku ja testatkaa toisten polkuja vuorotellen. Voisiko polkuun liittyä vaikka aarteenmetsästystehtävä tai joku muu haaste?

Jos haluat, voit myös suunnitella oman seikkailupolkunne Lasten kulttuurikeskus Auroran pihalle tai viereiseen puistoon, sillä siellä kyllä on monenlaisille seikkailuille tilaa!

Mikäli päätätte seikkailla ulkona, muistakaa pitää turvavälit muihin ulkoilijoihin. Oikein hauskaa ja turvallista seikkailua teille!

Sinua saattaisi myös kiinnostaa

Seikkailutaidevinkki
Seikkailutaide: Valomaalaus

Seikkailutaide: Valomaalaus

Seikkailutaidevinkki
Seikkailutaide: Grafiikka

Seikkailutaide: Grafiikka

Seikkailutaidevinkki
Seikkailutaide: Paljasjalkapolku

Seikkailutaide: Paljasjalkapolku