Seikkailutaide: Kiitos kiertoon!

Hei sinä ihana seikkailutaiteilija!

Me Lasten kulttuurikeskus Aurorassa kumppanimme Seikkailutaidekoulun kanssa ajattelimme houkutella sinut seikkailemaan luontoon ja sukeltamaan hyvänmielen maailmaan luovien tehtävien avulla. Yhteistyömme tuloksena löydät tältä sivulta 8 vinkkiä erilaisiin leikkeihin ja elämyksiin. Me auroralaiset ja Seikkailutaidekoulun Verna ja Satu toivomme, että koet ilon ja hauskuuden hetkiä vinkkien avulla! Ota aikuista kädestä kiinni ja sukeltakaa yhdessä maailmaan, jossa kaikki on mahdollista.

Ilahduta muitakin ja jaa hetkesi, #auroranseikkailutaidevinkit!

Seikkailutaide: Kiitos kiertoon!

Askartele kiitos jollekin, jota haluat kiittää!

Lasten kulttuurikeskus Aurora on saanut nimensä 1800-luvulla eläneen Aurora Karamzinin mukaan. Hän oli aatelinen, ja työskenteli muun muassa Venäjän keisarinnan hovineitinä. Ennen kaikkea hänet tunnetaan kuitenkin työstään Helsingin diakonissalaitoksen perustamisessa ja monenlaisessa ihmisten auttamisessa. Hän asui ihan Lasten kulttuurikeskus Auroran lähellä, Träskändan kartanossa ja yhdessä vaiheessa myös Aurorassa. Aurora teki paljon hyvää. Mitä hyvää sinä voisit tehdä? Ehdotamme, että aloitat kiittämällä. Se tekee hyvää.

Askartele kiitos ja anna se jollekin perheenjäsenelle jota haluat kiittää.

Kiitoksen voi tehdä vaikkapa pahvista, vanusta, kankaasta, glitterliimasta, paperimassasta, palloista, kävyistä tai kivistä, muovipussista tai purkin kannesta.

Anna kiitos eteenpäin ja kerro mistä asiasta sillä kiität. Ohjeista kiitoksen saajaa nautiskelemaan omasta kiitoksestaan hetken ja antamaan sen sitten eteenpäin.

Karanteeniaikana annetaan kiitosten kiertää vain oman kodin jäsenten kesken. Myöhemmin kiitoksen voi myös antaa vaikka ystävälle tai opettajalle tai lähettää postissa kauempana asuvalle sukulaiselle.

Kiitos!

Sinua saattaisi myös kiinnostaa

Seikkailutaidevinkki
Seikkailutaide: Valomaalaus

Seikkailutaide: Valomaalaus

Seikkailutaidevinkki
Seikkailutaide: Grafiikka

Seikkailutaide: Grafiikka

Seikkailutaidevinkki
Seikkailutaide: Paljasjalkapolku

Seikkailutaide: Paljasjalkapolku