Keskiviikkokonsertti: A Tribute to Nat King Cole

2.3.2022
-
15.3.2022
Video tulee nähtäville myöhemmin

Yhdysvaltalainen Nat King Cole on yksi suurimmista jazzlegendoista. Tribuuttikonsertissa juhlistetaan hänen unohtumattomia tulkintojaan uusilla versioilla klassikkokappaleista, kuten Smile, Nature boy, L-O-V-E ja Unforgettable.

Esiintyjät:

Mikko Mäkinen, huilut, saksofonit, klarinetti

Useimmille tuttu huippumuusikko UMO:n riveistä. Monipuolisella osaamisellaan hän on myös kysytty vierailija muissa orkestereissa kuten Riku Niemi Orchestra ja Great Helsinki Swing band. Hän on myös soittanut useilla eri teatterilavoilla ympäri Suomen.

Ape Anttila, basso, kitara

Ape on toiminut laaja-alaisesti jazzin parissa niin basistina, kitaristina kuin tuottajanakin. Hän on soittanut mm. Lenni-Kalle Taipale Groupissa sekä UMOssa. Tällä hetkellä hän vastaa myös Sibelius-Akatemian jazzosaston nuorisokoulutuksesta.

Eliina Mäkiranta, piano

Sibelius-Akatemian jazzosastolta valmistunut monipuolinen muusikko, joka on soittanut lukuisissa jazzkokoonpanoissa ja teatterilavoilla. Paraikaa hän toimii mm. Anneli Saariston juhlaorkesterin kapellimestarina.

Sofia Finnilä, laulu

Jazzlaulaja, jolla on monta rautaa tulessa. Voitettuaan Lady Summertime -kilpailun vuonna 1999, hän on ehtinyt esiintyä solistina lukuisissa kokoonpanoissa, kuten mm. UMO, Lasse Mårtenson Trio ja Sofia Finnilä Septet. Nykyään hänet tunnetaan myös teatterisäveltäjänä, ja hän on säveltänyt musiikkia niin Helsingin kaupunginteatterille kuin monille teattereille ympäri Suomen.

Konsertti on katsottavissa 2.3.-15.3. välisen ajan.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Paint Poetry Sound // Espoo-päivä 2021

Paint Poetry Sound // Espoo-päivä 2021

Keskiviikkokonsertti: Akateeminen Saksofonikvartetti plays the Beatles

Keskiviikkokonsertti: Akateeminen Saksofonikvartetti plays the Beatles

Tapiola Sinfonietta: Iltapäiväkonsertti

Tapiola Sinfonietta: Iltapäiväkonsertti