Urban Espoo vinkkaa: Talvilomapuuhaa lapsiperheille

Julkaistu
14.2.2022
Pian vietetään talvilomaa! Nappaa tästä Urban Espoon vinkit lapsiperheiden hauskimpaan lomaviikkoon!

ORFFIT

Virtuaalikonsertti katsottavissa 18.2.-3.3.2022

Monitoikkoinen ja sinisilmäinen trio. Soittajien yhteispituus 5,5 metriä ja kokonaispaino viime tiistain punnituksessa 235 kg. Yhtye mahtuu siis kulkemaan normaaleista ovista ja tavanomaiset tukirakenteet esiintymispaikoissa ovat riittävät. Laulut, joita soittajat kanniskelevat mukanaan ovat villejä ja lempeitä. Esiintyminen on jämerän viehkouden ja liikuttavan tehokkuuden välimuoto. Sopii kaikenikäisille.

VIIVI MARIAN HARMONIKKATUOKIO

Virtuaalikonsertti katsottavissa 23.2.-8.3.2022

Iloisessa musiikkituokiossa sukelletaan vauhdikkaisiin rytmeihin Viivi Marian sinisen haitarin matkassa ja tutustutaan harmonikkaan soittimena. Suositellaan 4-8-vuotiaille.

PAKOPELIT

Luulitteko, että tunnette jo kaikki asuinpaikkanne salaisuudet? Epäilemme, ja päästämme teidät ainutlaatuiselle matkalle, jos vain lupaatte pitää salaisuuden. Urban Espoon suositut pakopelit kutsuu ratkomaan arvoituksia – kokoa joukkosi kasaan ja tule mukaan seikkailuun! Pakopelit sijoittuvat Karakallioon, Matinkylään, Tapiolaan ja Kivenlahteen.

KURKKAA ESPOOSEEN -REITIT

Lapsiperheille suunnatut hauskat reitit yhdistävät liikuntaa, kirjavinkkejä ja tarinankerrontaa sekä tutustuttavat Espoon eri alueisiin. 1-4 kilometrin mittaiset reitit pohjautuvat Carlos Da Cruzin Kurkkaa Espooseen -kuvakirjaan. Reitit sijoittuvat Keski-Espooseen, Matinkylään, Leppävaaraan, Tapiolaan, Pohjois-Espooseen ja Espoonlahteen.

← Takaisin ajankohtaisiin