Suadin kehutun Waves-debyyttialbumin konserttitaltiointi nähtävillä 3.3. saakka

Julkaistu
19.2.2021
Sellosalissa aiemmin helmikuussa kuvattu tallenne tarjoilee pehmäsoundisen konsertin, jossa debyyttialbumi kuullaan kokonaisuudessaan. Suadin oli tarkoitus esittää kehuttu debyyttialbuminsa Sellosalissa 17.2. Tapahtumien peruunnuttua koronatilanteen myötä, pääsee konserttitaltioinnista sen sijaan nauttimaan kotisohvalta käsin.

Svart Records julkaisi Suadin odotetun Waves-debyyttialbumin tammikuussa. Niin median kuin yleisön huomion musiikillaan kiinnittänyt artisti oli suunnitellut tekevänsä konsertteja pitkin kevättä. Sellosalin helmikuun konsertin peruunnuttua, on sen sijaan mahdollista nähdä salissa kuvattu konserttitallenne digitaalisessa kulttuurikaupungissa Urban Espoossa.

Sellosalissa aikaisemmin helmikuussa kuvattu tallenne tarjoilee pehmäsoundisen konsertin, jossa debyyttialbumi kuullaan kokonaisuudessaan. Mukana lavalla Suadin kanssa nähdään Henri Lindström, Tommi Toijonen, Mikko Viljakainen ja Tapio Viitasaari. Konserttielämystä tahdittaa Riku Pihlannon taidokkaat visuaalit.

Suadin sävellyksiin ja soundimaailmaan liittyvät tunnusomaisesti omakohtaisuus ja erilaiset tummat sävyt. Täyspitkä albumi on artistin mukaan matka syviin vesiin, jossa omat henkilökohtaiset tunteet ja asiat sekoittuvat luovaan prosessiin, jopa tahattomasti. Laulaja on jo vuosia sitten kuultu muun muassa Jaakko Eino Kalevin, Noah Kinin ja Uuden Fantasian tuotoksissa.

Katso konserttitaltiointi.

← Takaisin ajankohtaisiin